Aby każdy poranek był wyjątkowy.
Uwielbiam każdego rodzaju kluseczki ! Pyszności.Jogurt migdałowy? Gdzie można takie cudo dostać?
Sama go zrobiłam. Jogurt naturalny i aromat migdałowy.
a tam byle smaczne, na pewno ! zdrowe i pyszne ;D
Jaglanych nie robiłam. Może dlatego się rozpadły, ta kasza jest grubsza i ciężej się zlepia :< Ale mam nadzieję, że były dobre!
nigdy nie robilam takich klusków, ale chętnie spróbuje !
Mnie się podobają takie kluseczki ;)
Szmat czasu klusek nie jadłam. ^^"
Nie zawsze wszystko wychodzi tak jakbyśmy chcieli, najważniejsze, że było smacznie :)
Przynajmniej było smacznie :) Jak smakuje ten jogurt migdałowy?
Zrobiłam go sama. Jogurt naturalny z aromatem migdałowym.
Rozpadnięcie się na pewno nie ujmuje im na smaku, brzmią pysznie :)
rozpadły się, bo je rozgotowałaś -.-
Gotowałam do wypłynięcie..zaledwie 2 minuty.
jakie pyszne kluchy! :D
za malo maki jak Ci sie rozlecialy, albo za chudy twarog i sie dobrze nie zwiazaly. nie wiem, taka refleksja, moze pomoze next time ;)
Mąki w przepisie w ogóle nie było, a zamiast tego budyń, którego dałam tyle samo ile trzeba, a twaróg półtłusty..
Uwielbiam każdego rodzaju kluseczki ! Pyszności.
OdpowiedzUsuńJogurt migdałowy? Gdzie można takie cudo dostać?
Sama go zrobiłam. Jogurt naturalny i aromat migdałowy.
Usuńa tam byle smaczne, na pewno ! zdrowe i pyszne ;D
OdpowiedzUsuńJaglanych nie robiłam. Może dlatego się rozpadły, ta kasza jest grubsza i ciężej się zlepia :< Ale mam nadzieję, że były dobre!
OdpowiedzUsuńnigdy nie robilam takich klusków, ale chętnie spróbuje !
OdpowiedzUsuńMnie się podobają takie kluseczki ;)
OdpowiedzUsuńSzmat czasu klusek nie jadłam. ^^"
OdpowiedzUsuńNie zawsze wszystko wychodzi tak jakbyśmy chcieli, najważniejsze, że było smacznie :)
OdpowiedzUsuńPrzynajmniej było smacznie :) Jak smakuje ten jogurt migdałowy?
OdpowiedzUsuńZrobiłam go sama. Jogurt naturalny z aromatem migdałowym.
UsuńRozpadnięcie się na pewno nie ujmuje im na smaku, brzmią pysznie :)
OdpowiedzUsuńrozpadły się, bo je rozgotowałaś -.-
OdpowiedzUsuńGotowałam do wypłynięcie..zaledwie 2 minuty.
Usuńjakie pyszne kluchy! :D
OdpowiedzUsuńza malo maki jak Ci sie rozlecialy, albo za chudy twarog i sie dobrze nie zwiazaly. nie wiem, taka refleksja, moze pomoze next time ;)
OdpowiedzUsuńMąki w przepisie w ogóle nie było, a zamiast tego budyń, którego dałam tyle samo ile trzeba, a twaróg półtłusty..
Usuń