niedziela, 6 stycznia 2013

~272



Kluski twarogowo - jaglane z jogurtem migdałowym i jabłkiem

Kolejne śniadanie zainspirowane whiness. Szkoda, że wszystkie kluski rozpadły mi się w fazie wyciągania ich z wody. 

16 komentarzy:

  1. Uwielbiam każdego rodzaju kluseczki ! Pyszności.

    Jogurt migdałowy? Gdzie można takie cudo dostać?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Sama go zrobiłam. Jogurt naturalny i aromat migdałowy.

      Usuń
  2. a tam byle smaczne, na pewno ! zdrowe i pyszne ;D

    OdpowiedzUsuń
  3. Jaglanych nie robiłam. Może dlatego się rozpadły, ta kasza jest grubsza i ciężej się zlepia :< Ale mam nadzieję, że były dobre!

    OdpowiedzUsuń
  4. nigdy nie robilam takich klusków, ale chętnie spróbuje !

    OdpowiedzUsuń
  5. Mnie się podobają takie kluseczki ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Szmat czasu klusek nie jadłam. ^^"

    OdpowiedzUsuń
  7. Nie zawsze wszystko wychodzi tak jakbyśmy chcieli, najważniejsze, że było smacznie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Przynajmniej było smacznie :) Jak smakuje ten jogurt migdałowy?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zrobiłam go sama. Jogurt naturalny z aromatem migdałowym.

      Usuń
  9. Rozpadnięcie się na pewno nie ujmuje im na smaku, brzmią pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  10. rozpadły się, bo je rozgotowałaś -.-

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Gotowałam do wypłynięcie..zaledwie 2 minuty.

      Usuń
  11. za malo maki jak Ci sie rozlecialy, albo za chudy twarog i sie dobrze nie zwiazaly. nie wiem, taka refleksja, moze pomoze next time ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mąki w przepisie w ogóle nie było, a zamiast tego budyń, którego dałam tyle samo ile trzeba, a twaróg półtłusty..

      Usuń