piątek, 28 września 2012

~172


Kasza jaglana z jogurtem naturalnym, rodzynkami ( na dnie ), ziarnami słonecznika i masłem orzechowym.

Teraz już chyba nikt mi nie napisze, że dałam za mało masełka. Zapotrzebowanie na cukier wciąż rośnie więc w słoiczku z dnia na dzień tego cudownego smarowidła będzie coraz mniej.

7 komentarzy:

  1. Prosto i smacznie :) A z tym masłem nie rozumiem. Kogo obchodzi, kto ile daje masła :x

    OdpowiedzUsuń
  2. dawaj tyle ile Ty potrzebujesz, nie dla kogoś :) a jaglanka pyszna, muszę zrobić! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No jasne, że tak. Wiem o tym doskonale, każdy dodaje masła orzechowego, jabłka czy mleka tyle, ile potrzebuje.

      Usuń
  3. ohh to masło orzechowe , nie mogę przestać na to patrzeć ...

    OdpowiedzUsuń
  4. Masełko orzechowe i słonecznik, no tego jeszcze nie próbowałam a musiało być pysznie!

    OdpowiedzUsuń