Kasza jaglana z jogurtem naturalnym, rodzynkami ( na dnie ), ziarnami słonecznika i masłem orzechowym.
Teraz już chyba nikt mi nie napisze, że dałam za mało masełka. Zapotrzebowanie na cukier wciąż rośnie więc w słoiczku z dnia na dzień tego cudownego smarowidła będzie coraz mniej.
Prosto i smacznie :) A z tym masłem nie rozumiem. Kogo obchodzi, kto ile daje masła :x
OdpowiedzUsuńdawaj tyle ile Ty potrzebujesz, nie dla kogoś :) a jaglanka pyszna, muszę zrobić! :)
OdpowiedzUsuńNo jasne, że tak. Wiem o tym doskonale, każdy dodaje masła orzechowego, jabłka czy mleka tyle, ile potrzebuje.
Usuńohh to masło orzechowe , nie mogę przestać na to patrzeć ...
OdpowiedzUsuńLubię tak duuużo masła :)
OdpowiedzUsuńMasełko orzechowe i słonecznik, no tego jeszcze nie próbowałam a musiało być pysznie!
OdpowiedzUsuńPycha!
OdpowiedzUsuń