poniedziałek, 22 kwietnia 2013

~368




Kasza jaglana z jogurtem naturalnym, pomarańczą, migdałami i cynamonem

12 komentarzy:

  1. Już miałam pytać, jak zrobiłaś takie kremowe mleko, a to jogurt^^

    OdpowiedzUsuń
  2. O jak ja dawno nie jadłam jaglanki. Z takimi dodatkami musiała być przepyszna :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pomarańcze i migdaly razem to strzałów dziesiątkę, bardzo lubię to połączenie.

    OdpowiedzUsuń
  4. dawno nie jadłam jaglanej, narobiłaś mi ochoty ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. jaglanka zawsze pycha na słodko , do tego zdrowo ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jaglanka, uwielbiam tę kaszę :)

    OdpowiedzUsuń
  7. ale dobre miałaś śniadanie. dobrana kompozycja smaków, naprawdę dobrze dobrana.

    OdpowiedzUsuń