czwartek, 4 kwietnia 2013

~350


Ogromna bułka razowa z masłem klarowanym, twarożkiem, pomidorem i pieprzem 

Nie żebym zachwycała się bułką, ale gdy mama mi ją pokazała mówiąc " zobacz jakie cudo Ci kupiłam "pomyślałam, że żartuje. Bułka wygląda tak ogromny, twardy kamień, którym można zabić ^^ 
Nie wywodząc się dłużej na temat bułki..Jakie macie zdanie na temat masła klarowanego? Dziadek zaskoczył mnie wczoraj gdy ze sklepu wrócił z wiaderkiem tego masła i mówiąc do mnie, że kupił je "na smak" widać było w jego oczach, że jest przekonany o zdrowotności tego masła.

9 komentarzy:

  1. prosto i smacznie ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie mam żadnego zdania, bo używam sporadycznie masła i to tylko normalnego. Klarowane stanowi dla mnie tajemniczą tajemnicę:p

    OdpowiedzUsuń
  3. niestety nie wiem o co chodzi z tym maslem ale takie bulki sa najlepsze - ciemne i ciezkie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Co do masla to sie nie wypowiem bo nie mam pojecia :) swieze buleczki z rana smakuja najlepiej! :-) mam nadzieje, ze Twoja wygladala tylko jak twardy kamien :D x

    OdpowiedzUsuń
  5. Masło klarowane jest idealne do smażenia, nie pali się w wysokich temperaturach.
    A bułka wygląda przepysznie, twarożek z pomidorem to dla mnie takie wiosenno-letnie smaki :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Bułka wygląda smakowicie! ♥

    OdpowiedzUsuń
  7. Jedne z najsmaczniejszych kanapek, jestem fanką twarogu i mogłabym go jeść ciągle :>

    OdpowiedzUsuń
  8. Twarożek + pomidor z bułą, mniaaaam! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. buła z twarożkiem i pomidorkami - pysznie !! lubię takie zestawienia ;D

    OdpowiedzUsuń