Ogromna bułka razowa z masłem klarowanym, twarożkiem, pomidorem i pieprzem
Nie żebym zachwycała się bułką, ale gdy mama mi ją pokazała mówiąc " zobacz jakie cudo Ci kupiłam "pomyślałam, że żartuje. Bułka wygląda tak ogromny, twardy kamień, którym można zabić ^^
Nie wywodząc się dłużej na temat bułki..Jakie macie zdanie na temat masła klarowanego? Dziadek zaskoczył mnie wczoraj gdy ze sklepu wrócił z wiaderkiem tego masła i mówiąc do mnie, że kupił je "na smak" widać było w jego oczach, że jest przekonany o zdrowotności tego masła.
prosto i smacznie ;)
OdpowiedzUsuńNie mam żadnego zdania, bo używam sporadycznie masła i to tylko normalnego. Klarowane stanowi dla mnie tajemniczą tajemnicę:p
OdpowiedzUsuńniestety nie wiem o co chodzi z tym maslem ale takie bulki sa najlepsze - ciemne i ciezkie :)
OdpowiedzUsuńCo do masla to sie nie wypowiem bo nie mam pojecia :) swieze buleczki z rana smakuja najlepiej! :-) mam nadzieje, ze Twoja wygladala tylko jak twardy kamien :D x
OdpowiedzUsuńMasło klarowane jest idealne do smażenia, nie pali się w wysokich temperaturach.
OdpowiedzUsuńA bułka wygląda przepysznie, twarożek z pomidorem to dla mnie takie wiosenno-letnie smaki :)
Bułka wygląda smakowicie! ♥
OdpowiedzUsuńJedne z najsmaczniejszych kanapek, jestem fanką twarogu i mogłabym go jeść ciągle :>
OdpowiedzUsuńTwarożek + pomidor z bułą, mniaaaam! :)
OdpowiedzUsuńbuła z twarożkiem i pomidorkami - pysznie !! lubię takie zestawienia ;D
OdpowiedzUsuń