sobota, 15 grudnia 2012

~250


Pieczona owsianka z jabłkiem, makiem, cynamonem, otrębami śliwkowymi i wiórkami kokosowymi 

Cały tydzień czekam na takie leniwe śniadanie o 9:00 :)

13 komentarzy:

  1. Mniam! Uwielbiam pieczoną owsiankę :) Z takimi dodatkami wydaje mi się jeszcze smaczniejsza, niż z bananem i kakao

    OdpowiedzUsuń
  2. Cudownie wygląda. Jak moja ukochana, domowa granola! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. pysznie i zdrowo :)
    + dodaje do obserwatorów i zapraszam do mnie na śniadanko ^^
    simply-way-to-heaven.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  4. leniwe śniadanie, oj tak <3
    pieczona! <3

    OdpowiedzUsuń
  5. mmm pieczona owsianka ,pysznie wygląda ;D

    OdpowiedzUsuń
  6. a ja nawet dzisiaj musiałam się spieszyć ze śniadaniem :(

    OdpowiedzUsuń
  7. pieczona owsianka - zazdroszczę Ci jej dzisiaj!:)

    OdpowiedzUsuń
  8. Takie śniadania robione i jedzone bez pośpiechu są najlepsze :) Uwielbiam pieczoną owsiankę!

    OdpowiedzUsuń
  9. Miałam robić pieczoną owsiankę, chyba zrobię jutro, bo kusisz :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Pisałaś już kiedyś jak przygotować pieczoną owsianke? Jeśli tak to prosze link, a jeśli nie to prosze o odpowiedź. Bo nie ogarniam, na jak długo wsadzić owsianke do piekarnika? i chyba nie można zrobić tego w zwykłej misce, prawda? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie, nie pisałam raczej na temat owsianki, ale ja zazwyczaj wstawiam swoją na 25-30 minut. To zależy, często piekę ją "na oko" :)

      Usuń