środa, 29 sierpnia 2012

~142



Migdałowy omlet rzymski z musem jabłkowym, cynamonem i siekanymi migdałami.

19 komentarzy:

  1. O, a jaki jest przepis na taki omlet? Rzymskiego jeszcze nie jadłam. Chyba, że to to samo, co cesarski. ;) Tak czy siak, wygląda pysznie.

    OdpowiedzUsuń
  2. Odpowiedzi
    1. Nie mam pojęcia czym różni się od innych. Przepis tylko spisałam z jakiegoś bloga ( już dokładnie nie pamiętam z jakiego ) i dziś rano tylko usmażyłam.

      Usuń
    2. To ja Ci przypomnę. Z mojego. Zresztą, to nie pierwszy przepis, jaki spisałaś, nie podając źródła.

      Usuń
    3. No tak przepis wzięłam od Ciebie a po prostu zapomniałam dopisać źródła.

      Usuń
  3. Wygląda wspaniale, ale rzymski ? A to nowość ^^

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. http://kobieta.interia.pl/kuchnia/na-slodko/news-omlet-biszkoptowy-rzymski,nId,405783 żeby nie było, że sama nadaję nazwy omletom ^ ^

      Usuń
  4. Rzymski?Pierwszy raz słyszę, ale wygląda bardzo apetycznie :D

    OdpowiedzUsuń
  5. no no pyszny omlecik ,pierwszy raz widzę migdałowy i wygląda bosko !

    OdpowiedzUsuń
  6. też się do tej pory z rzymskim nie spotkałam, a Twój wygląda bardzo apetycznie<3

    OdpowiedzUsuń
  7. Dałabym do tego jeszcze masełko:D

    OdpowiedzUsuń
  8. rzymski? wygląda przepysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Rzymski? Ciekawie. Prezentuje się całkiem zachęcajaco :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Czekam z nicierpliwoscia na przepis. Ps: odpisz na komentarz na drugim blogu, to bardzo dla mnie ważne (granola) proszę. ;*

    OdpowiedzUsuń
  11. ale świetnie wygląda! musiał być pyszny :))

    OdpowiedzUsuń
  12. Omlet wygląda cudownie;) O rzymskim jeszcze nie słyszałam...
    Pozdrawiam i zapraszam do mnie;)

    OdpowiedzUsuń