poniedziałek, 29 kwietnia 2013

~375



Kasza jaglana z twarożkiem, ziarnami słonecznika i suszonymi śliwkami


10 komentarzy:

  1. bardzo lubisz bakalie, no nie? :) ja akurat słonecznik wolę w słonych daniach, np.podprażony w sałatce, ach... <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Suszone śliwki... czy ja je kiedyś jadłam/widziałam? Chyba nie, albo kompletnie nie mogę ich skojarzyć. Ale jestem ciekawa:)

    OdpowiedzUsuń
  3. zdrowo i pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. U Ciebie zawsze jest jednocześnie bardzo zdrowo i smacznie :) A suszone śliwki uwielbiam.

    OdpowiedzUsuń
  5. Ostatnio często jem słonecznik. Chętnie Ci trochę podkradnę ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. same zdrowe dobroci w miseczce :)

    OdpowiedzUsuń
  7. O i u Ciebie jaglanka :) Pycha !

    OdpowiedzUsuń