Cynamnowe płatki ryżowe na mleku z migdałami, suszonymi morelami, śliwkami, daktylami i rodzynkami
Uwielbiam kiedy mój wujek znający się na komputerach przyjeżdża do mnie i przestawia mi wszystko w laptopie "tak, aby wszystko szybciej chodziło", a ja później nie mogę dodać zdjęć na bloga i z puzczającymi nerwami muszę dodawać je z zupełnie innej przeglądarki.
To raczej nie wujka wina. Mam ten sam problem na Mozilli. :)
OdpowiedzUsuńIle bakalii <3
Tak tylko, że przed eksperymentem wujka wszystko dobrze się ładowało :)
Usuńbomba witaminowa w jednej miseczce! :)
OdpowiedzUsuńpyszne dodatki;)
OdpowiedzUsuńjak cudownie gęste! i ta masa bakaliowych dodatków - musiało smakować przepysznie. :)
OdpowiedzUsuńmmm jak zdrowo, bakaliowo - pycha !!
OdpowiedzUsuńWujek Dobra Rada!:))
OdpowiedzUsuńCynamonowe płatki ryżowe- lubię!
bakaliowo!
OdpowiedzUsuńZgrałyśmy się dziś z płatkami ;D Twoja wersja wyśmienita :)
OdpowiedzUsuńPysznie, uwielbiam ryżowe!
OdpowiedzUsuń