wtorek, 12 marca 2013

~331


Racuchy jabłkowe z serkiem homogenizowanym i miodem 

Kolejne racuchy wchodzące w skład tych ulubionych. Nawet fakt, że przed śniadaniem zjadłam dość dużą kiść winogron nie zakłóca temu aby zjeść powyższe placki bez najmniejszego problemu :D

13 komentarzy:

  1. Uwielbiam jablkowe racuszki <3 Smak dziecinstwa!

    OdpowiedzUsuń
  2. Winogrona przed placuszkami, to był przekąska, przystawka wręcz! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. jej, może czy może być coś lepszego od racuchów - i to jeszcze z takimi dodatkami? *.*

    OdpowiedzUsuń
  4. Racuchy to smak mojego dzieciństwa, babcia smażyła obłędne. Pyszne miałaś śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale pycha! Mam teraz smaka na takie!

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam racuchy z jabłkami! Mmmm<3

    OdpowiedzUsuń
  7. z serkiem homo? pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  8. mniaaam *.* podeślesz przepis ;> ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 15 g otrębów owsianych
      30g serka homogenizowanego
      jajko
      średnie jabłko

      Wszystko wymieszać. Jajko pokroić w drobną kostkę i wmieszać do pozostałych składników. Smażyć na łyżce oliwy z oliwek bądź suchym teflonie.

      Usuń
    2. Tak sie najadlas winogronami, ze na sniadanie zjadlas lyzke otrebow i pokrojone w drobna kostke JAJKO? xddd

      Usuń
    3. Śniadanie miałam już zaplanowane dzień wcześniej, a poza tym nie jest to łyżka otrębów, ale 3, a do tego jeszcze jest serek homogenizowanego zauważ:)

      Usuń
  9. mmm racuszki ! tak pysznie u ciebie wyglądają <3

    OdpowiedzUsuń