niedziela, 20 stycznia 2013

~286



Omlet owsiany z miodem gryczanym podany z jogurtem greckim i wiórkami kokosowymi

14 komentarzy:

  1. Takie pulchne omlety zawsze są najlepsze :) Świetne dodatki! Twój jogurt grecki wygląda na tak gęsty jak kremówka.

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszny musiał być taki omlet :) mniam !

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam omlety, zwłaszcza z takimi pysznymi dodatkami :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jaki masz śliczny kubeczek ^^
    Wpadniesz do mnie? :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Dlaczego nie piszesz na photoblogu? bardzo lubiłam czytać twoje notki a już chyba ze dwa tygodnie się nie odzywasz. wiesz tak sobie pomyślałam że skoro teraz masz ferie i pewnie dość sporo czasu. fajnie by było gdybyś zrobiłam np. zdjęcia swoich posiłków z całego dnia?
    (Piszę z anonimka bo nie mam konta )

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, rzeczywiście długo nie pisałam, ale jakoś nie mogę się zebrać do napisania czegoś. Być może, kiedy będzie taki dzień, że będę mogła sfotografować swoje posiłki to wstawię na bloga.

      Usuń
  6. Lubię, kiedy ciepły omlet łączy się z zimnym jogurtem, pycha :)

    OdpowiedzUsuń
  7. jaki pyszny i pulchny :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Wreszcie jakieś w miarę ładne zdjęcia. Pozostałe są okropne, aż oczy bolą. Porównaj je sobie ze zdjęciami innych bloggerów. Serio, jak masz takie brzydkie dodawać to w ogóle nie dodawaj. Pozdrawiam, Ewa .

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Weź też pod uwagę to, że inni mają o wiele lepsze aparaty niż mój, a to właśnie dzięki temu urządzeniu zdjęci wychodzę lepsze. Jeśli od moich zdjęć bolą Cię oczy to po prostu nie zaglądaj tutaj. Nikt Cię do tego nie zmusza, a zakłócasz tylko mój spokój i cierpliwość. Pozdrawiam :)

      Usuń
  9. Uwielbiam owsiane omlety <3 Przepyszny!

    OdpowiedzUsuń