niedziela, 13 stycznia 2013

~279



Owsianka na mleku i jogurcie naturalnym z bananem, miodem gryczanym i cynamonem

13 komentarzy:

  1. Pyszności! Porywam do siebie takie śniadanko :)

    OdpowiedzUsuń
  2. mniam ,ależ to pysznie wygląda , z miodkiem <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam połączenie miodu z bananem :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Drugie zdjęcie jest super :) A i śniadanie samo w sobie pyszne - miód i banan to dopiero słodycz!

    OdpowiedzUsuń
  5. Pysznie wygląda, chyba wypróbuję<3
    Wpadnij ;3

    OdpowiedzUsuń
  6. Cynomonu nigdy za wiele. *_*

    OdpowiedzUsuń
  7. jeja, cudownie *.*
    taka rozgrzewająca się wydaje być. :P

    OdpowiedzUsuń
  8. zadbaj troche o estetyke tego co pokazujesz, bo te upaprane miski nie wygladaja smacznie ;/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Upaprane miski? Jeszcze zależy co przez to rozumiesz bo one nie są "upaprane" tylko delikatnie obsypane cynamonem. Pozdrawiam!

      Usuń
  9. Jak smakuje miód gryczany?:>

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Teraz zadałaś mi ciężkie pytanie...:D
      Nie potrafię opisać jego smaku. Z pewnością mogę napisać, że smakuje on zupełnie inaczej niż zwykły miód. Ma dość specyficzny smak. Wiem, że wielu osobom nie smakuje bo np. w moim domu zasmakował tylko mnie z czego cieszę się bezgranicznie bo chociaż więcej dla mnie.. :)

      Usuń
  10. Owsiankowa pycha :) Uwielbiam takie dodatki!

    OdpowiedzUsuń